Spania

Real Madrid vs Barcelona ponturi La Liga 21.04.2024

El Clasico Real Madrid vs Barcelona va avea loc în etapa cu numărul 32 din La Liga. Meciul se dispută duminică, 21 aprilie, de la ora 22:00 pe “Estadio Santiago Bernabéu”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid este echipa momentului, atât în Spania, cât și pe plan european. Galacticii sunt cu moralul ridicat după calificarea în semifinalele Champions League. Nu putem spune același lucru și despre catalani, care sunt cu moralul la pământ. Este un meci decisiv pentru titlu, astfel că mă aștept la un duel tensionat, de luptă, însă cred că Real va obține cele 3 puncte. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.90 la Unibet!

Ponturi Real Madrid vs Barcelona

Unibet
Unibet

Real Madrid vs Barcelona

1 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid tocmai s-a calificat în careul de ași din Champions League, acolo unde se va lupta cu Bayern Munchen pentru un loc în ultimul act al competiției. Galacticii au trecut de Manchester City în sferturi, la loviturile de departajare.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este liderul la zi din La Liga, cu 78 de puncte acumulate în 31 de etape, având nu mai puțin de 8 lungimi peste rivala Barcelona.
  • Trebuie spus faptul că trupa blanco nu a mai pierdut un meci oficial din septembrie 2023. De altfel, are o singură înfrângere în campionat și nu mai puțin de 24 de victorii. Ultimul joc disputat în La Liga a fost cu Mallorca, câștigat cu scorul de 1-0.
  • La începutul anului, Real Madrid câștiga Supercupa Spaniei chiar în fața Barcelonei (4-1). De asemenea, în turul campionatului, Rodrygo & Co. au câștigat cu 2-1 contra catalanilor. Se impun din nou?

Echipa probabilă Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Mendy - Valverde, Camavinga, Kroos - Bellingham - Vinicius, Rodrygo

Barcelona

  • Barcelona este cu moralul la pământ înainte de El Clasico. Catalanii au fost eliminați de PSG din sferturile Champions League - 2-3 în deplasare și 1-4 pe teren propriu.
  • Echipa antrenată de Xavi are șanse minime la titlu în acest sezon, fiind la 8 puncte în spatele celor de la Real Madrid cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Ultimul joc disputat în La Liga a fost cu cei de la Cadiz, câștigat cu scorul de 1-0.
  • Trebuie spus faptul că Barcelona este neînvinsă de 10 etape, timp în care a înregistrat 2 remize și nu mai puțin de 8 victorii!
  • Barcelona nu a mai câștigat cu Real Madrid din martie 2023. Crezi că poate obține un nou succes? 4.00 este cota!

Echipa probabilă Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - Gundogan, Christensen, F de Jong - Pedri, Lewandowski, Raphinha


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri