Spania

Getafe vs Real Sociedad ponturi La Liga 21.04.2024

Meciul dintre Getafe și Real Sociedad se joacă duminică, 21 aprilie, în runda cu numărul 32 din La Liga. Partida va avea loc pe “Coliseum”, cu începere de la ora 15:00. Pariem pe goluri!

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Getafe vs Real Sociedad

Se anunță un duel echilibrat, de luptă, asta pentru că sunt două echipe bune din Spania, cu pretenții la cupele europene. Cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune - 4 din ultimele 6 întâlniri s-au încheiat cu maxim două reușite. Recomand pronosticul sub 2,5 goluri, la o cotă de 1.50!

Ponturi Getafe vs Real Sociedad

Netbet
Netbet

Getafe vs Real Sociedad

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Getafe

  • Trupa lui Bordalas Jimenez face un sezon peste așteptări. Madrilenii se află pe locul 10 în La Liga, cu 39 de puncte strânse în 31 de etape, fiind fără grijile retrogradării - are 14 lungimi peste zona roșie.
  • Getafe vine după o remiză albă, 0-0 în deplasare cu Rayo Vallecano. Astfel, rămâne doar cu două victorii în ultimele 10 etape, fiind clar în criză de rezultate.
  • Doar de 3 ori a câștigat Getafe cu Atletico Madrid în ultimele 10 dueluri directe. Totui, pe teren propriu a pierdut doar de două ori în ultimii 10 ani. Crezi că poate produce surpriza? 3.95 este cota la victorie!

Echipa probabilă Getafe: Soria - Carmona, Dakonam, Alderete, Alvarez - Greenwood, Maksimovic, Milla, Rico - Latasa, Mata

Real Sociedad

  • Real Sociedad este una dintre echipele cu pretenții la un loc în top 4. În prezent, bascii se află pe locul 6, cu 50 de puncte acumulate în 31 de etape, fiind la 11 lungimi distanță de locurile de Liga Campionilor.
  • Echipa antrenată de Alguacil este neînvinsă de 4 etape, timp în care a câștigat cu Alaves, Cadiz și Granada, iar cu Almeria a încheiat la egalitate.
  • Trebuie spus faptul că trupa de pe “San Sebastian” a jucat și în Champions League în acest sezon. Sociedad a fost eliminată de PSG în optimile de finală.
  • Real Sociedad domină duelurile directe cu Getafe, reușind să câștige ultimele două întâlniri - în tur s-a impus cu scorul de 4-3. Un nou succes primește o cotă de 2.15!

Echipa probabilă Real Sociedad: Remiro - Traore, Elustondo, Le Normand, Galan - Zakharyan, Benat, Merino, Kubo - Becker, Oyarzabal


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri