Spania

Alaves vs Atletico Madrid ponturi La Liga 21.04.2024

Duminică, de la ora 19:30, în cadrul etapei cu numărul 32 din La Liga, Atletico Madrid se va deplasa pe “Estadio Mendizorrotza”, acolo unde va da piept cu cei de la Alaves. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alaves vs Atletico Madrid

Ambele echipe au mare nevoie de puncte: Alaves se luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce Atletico Madrid nu își permite pași greșiți în lupta pentru top 4. Mă aștept la un duel echilibrat, mai ales că forma de moment a celor două formații nu este grozavă. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Alaves vs Atletico Madrid

Unibet
Unibet

Alaves vs Atletico Madrid

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Alaves

  • Alaves este într-o formă slabă înainte de jocul cu Atletico Madrid. Gazdele au 4 înfrângeri în ultimele 5 partide - ultimul joc disputat a fost în deplasare cu cei de la Granada, pierdut cu scorul de 2-0.
  • Ianis Hagi & Co. ocupă doar locul 14 în La Liga, cu 32 de puncte acumulate în 31 de etape, având 7 lungimi peste “zona roșie”, deci încă au emoții cu evitarea retrogradării.
  • “Albaștrii” a câștigat o singură dată cu Atletico Madrid în ultimii 20 de ani - ultimul succes avea loc în 2021. Poate produce surpriza? 4.20 este cota la victorie!

Echipa probabilă Alaves: Sivera - Gorosabel, Tenaglia, Marin, Duarte - Guevara, Blanco - Rebbach, Panichelli, Sola - Omorodion

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid tocmai a fost eliminată de Dortmund din sferturile Champions League. Madrilenii au câștigat cu 2-1 pe teren propriu, însă în retur au pierdut clar, scor 4-2.
  • În La Liga, echipa lui Simeone se află pe locul 4, cu 61 de puncte strânse în 31 de etape, având încă emoții pentru prezența în top 4 la sfârșitul sezonului - Bilbao este la doar 3 lungimi în spate. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Girona, câștigat cu scorul de 3-1.
  • Atletico domină duelurile directe cu Alaves, reușind să câștige 8 din ultimele 10 întâlniri - în tur s-a impus cu 2-1. Crezi că se impune din nou?

Echipa probabilă Atletico Madrid: Oblak - Witsel, Gimenez, Hermoso - Molina, Barrios, Koke, De Paul, Lino - Correa, Griezmann


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri