Liga Natiunilor

Lituania vs Gibraltar ponturi calificari Liga Natiunilor 26.03.2024

Marți, în data de 26 martie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida retur dintre Lituania și Gibraltar, ce contează pentru barajul pentru menținerea în grupa C din Liga Natiunilor. Cine se impune?

lituania

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lituania vs Gibraltar

În mod normal, Lituania ar trebui să se impună și în retur, însă un pariu pe goluri la Winmasters este o opțiune mai bună. Sunt două naționale modeste, care nu impresionează în niciun fel, cu evoluții slabe în ultima perioadă. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.65!

Ponturi Lituania vs Gibraltar

Winmasters
Winmasters

Lituania vs Gibraltar

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Lituania

  • Lituania a dominat clar partida tur, însă s-a impus doar cu scorul de 1-0, fiind astfel mare favorită la câștigarea barajului de menținere în Liga C.
  • Balticii nu au jucat deloc rău în preliminariile pentru EURO 2024. Lituania a încheiat calificările pe locul 4, înaintea Bulgariei, grupă din care au mai făcut parte Ungaria, Serbia și Muntenegru.
  • Trebuie să știi că Litunaia ocupă locul 44 în ierarhia UEFA și 138 în clasamnetul FIFA.
  • Se impune și în retur? 1.30 este cota pentru un succes cu Gibraltar!

Echipa probabilă Lituania: Zubas - Lasickas, Utkus, Kazukolovas, Sirvys - Slivka, Gineitis - Cernych, Kucys, Novikovas - Paulauskas

Gibraltar

  • Gibraltar este una dintre cele mai slabe naționale din lume. Se află pe locul 201 în clasamentul FIFA, iar în clasamentul UEFA este penultima, pe 54 - doar San Marino se află mai jos.
  • Nu a avut nici o șansă în tur - doar 39% posesie și doar 3 seturi pe spațiul porții. Șansele de o victorie în Lituania sunt minime - 13.00 este cota!
  • De altfel, Gibraltar vine după 11 înfrângeri consecutive!

Echipa probabilă Gibraltar: Banda - Annesley, Hartman, Chipolina, Olivero, Britto - Ronan, Walker, Sergeant, Lopes - De Barr


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri