Romania

Petrolul Ploiesti vs FC Botosani ponturi Superliga 29.04.2024

Luni, 29 aprilie, de la ora 17:30 va avea loc meciul Petrolul Ploiești vs FC Botoșani, contând pentru etapa cu numărul 7 în play-out, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Petrolul Ploiești vs FC Botoșani

FC Botoșani are nevoie disperată de cele 3 puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. De partea cealaltă, Petrolul este destul de inconstantă. Cu siguranță Petrolul nu va ceda ușor, mai ales că are nevoie de victorie pentru locurile de barajul european. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 2.00 la Unibet!

Ponturi Petrolul Ploiești vs FC Botoșani

Unibet
Unibet

Petrolul Ploiești vs FC Botoșani

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Petrolul Ploiești

  • Petrolul Ploiești se luptă pentru evitarea retrogradării. În acest moment, Lupii Galbeni se află pe locul 11 în clasament, cu 26 de puncte, având doar 4 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Cu Laszlo Balint antrenor, Petrolul a suferit prima înfrângere în runda precedentă, 2-0 în deplasare la FC Hermannstadt. Astfel, Petrolul rămâne doar cu două victorii în primele 6 runde din play-out.
  • De menționat este faptul că Petrolul nu a pierdut cu FC Botoșani în sezonul regular (1-1 în deplasare și 2-1 pe teren propriu). Crezi că pot obține Grozav & Co. un nou succes? 2.20 este cota la victorie!

Echipa probabilă Petrolul Ploiești: Zima – Hanca, Papp, Meijers, Țicu – Jyry, Diomande – Musi, Jair, Grozav – Irobiso

FC Botoșani

  • FC Botoșani este pe o pantă ascendentă, fiind neînvinsă de 3 etape. Echipa pregătită de Bogdan Andone a câștigat cu Dinamo și U Craiova 1948, în timp ce cu Hermannstadt a încheiat la egalitate.
  • Moldovenii sunt pe locul 14 în Superliga, cu doar 21 de puncte, fiind la doar două lungimi distanță de salvarea de la retrogradare, deci încă au șanse reale la menținerea și în sezonul următor în prima ligă din România.
  • FC Botoșani are o singură victorie în ultimele 15 partide disputate în deplasare. Crezi că poate produce surpriza trupa patronată de Iftime? 3.70 este cota la victorie!

Echipa probabilă FC Botoșani: Ducan – Mitrov, Sadiku, Miron, Țigănașu – Aldair, Dican – Florescu, David, Ofosu – E.Lopez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri