Italia

Empoli vs Napoli ponturi Serie A 20.04.2024

Sâmbătă, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 33 din Serie A, Napoli se va deplasa pe “Stadio Carlo Castellani”, acolo unde va da piept cu cei de la Empoli. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Empoli vs Napoli

Napoli este destul de inconstantă, motiv pentru care voi alege un pariu pe goluri la NetBet. Empoli are mare nevoie de puncte și, cu siguranță, nu va ceda ușor. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online NetBet!

Ponturi Empoli vs Napoli

Netbet
Netbet

Empoli vs Napoli

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Empoli

  • Empoli este într-o formă slaba inainte de a da piept cu Napoli - are 5 înfrângeri în ultimele 6 etape. Singura victorie din această perioadă a fost pe teren propriu cu Torino, scor 3-2. Totuși, în precedenta rundă a pierdut în deplasare la Lecce, scor 1-0.
  • În prezent, echipa gazdă se află doar pe locul 17 în Serie A, prima de deasupra zonei roșii, cu 28 de puncte, având doar o lungime peste zona locurilor retrogradabile.
  • În tur, Empoli a produs surpriza și s-a impus cu scorul de 1-0 contra celor de la Napoli. Poate câștiga și în retur? 5.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Empoli: Caprile - Bereszynski, Walukiewicz, Luperto - Cancellieri, Marin, Maleh, Pezzella - Zurkowski, Cambiaghi - Niang

Napoli

  • Campioana Italiei a jucat modest în acest sezon, cu mult sub așteptări. Formația pregătită acum de Francesco Calzona se află doar pe locul 8 în Serie A, cu 49 de puncte, fiind la 10 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • Napoletanii vin după o remiză spectaculoasă, 2-2 pe teren propriu cu Frosinone. Astfel, rămân cu o singură victorie în ultimele 6 jocuri disputate în toate competițiile.
  • Domină categoric duelurile directe cu Empoli, reușind să câștige 6 din ultimele 10 întâlniri. La ultima vizită pe terenul acestora, Napoli se impunea cu scorul de 2-0. Câștigă din nou Azzuri? 1.70 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Napoli: Meret - Di Lorenzo, Jesus, Ostigard, Mazzocchi - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri