Europa League

West Ham vs Leverkusen ponturi Europa League 18.04.2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 22:00 va avea loc meciul retur West Ham vs Leverkusen, contând pentru sferturile Europa League, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat West Ham vs Leverkusen

West Ham va trebui să își joace șansa până la capăt, mai ales că returul are loc pe teren propriu. Este greu de crezut că pot întoarce scorul din tur, asta și pentru că Leverkusen este într-o formă de zile mari, cu moralul ridicat. Cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul ambele marchează, la o cotă 1.60.

Ponturi West Ham vs Leverkusen

Winmasters
Winmasters

West Ham vs Leverkusen

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

West Ham

  • West Ham a jucat modest în tur. “Ciocanarii” au avut un singur șut pe spațiul porții, astfel că șansele de calificare sunt reduse - 8.25 este cota!
  • Londonezii s-au calificat fără emoții în sferturile Europa League, după ce au trecut de Freiburg în optimi cu scorul general de 5-1.
  • Trupa antrenată de David Moyes se află doar pe locul 8 în Premier League, cu 48 de puncte acumulate în 33 de etape, fiind la 12 lungimi distanță de zona locurilor de cupe europene. Înainte de jocul retur cu Leverkusen, West Ham a înregistrat un nou eșec, 0-2 pe teren propriu cu Fulham.
  • Crezi că poate produce surpriza cu Leverkusen? 3.90 este cota la victorie!

Echipa probabilă West Ham: Fabianski - Zouma, Ogbonna, Cresswell - Coufal, Alvarez, Soucek, Ward-Prowse, Johnson - Kudus, Antonio

Leverkusen

  • Bayer Leverkusen tocmai a câștigat titlul în Bundesliga, cu 5 etape înainte de finalul sezonului. Partea interesantă este că echipa pregătită de Xabi Alonso nu a pierdut niciun meci în acest sezon, indiferent de competiție!
  • Se descurcă excelent și în Europa League. A câștigat la pas grupa, cu maximum de puncte, iar în optimi a trecut de Qarabag cu scorul general de 5-4. Leverkusen este cu un picior semifinale, după victoria cu 2-0 din tur.
  • Înainte de manșa retur cu West Ham, Leverkusen a făcut spectacol cu Werder Bremen, scor 5-0. Se impune din nou? 1.95 este cota!

Echipa probabilă Leverkusen: Hradecky - Kossounou, Tah, Stanisic - Frimpong, Xhaka, Palacios, Grimaldo - Wirtz, Adli - Bonifaciu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri