Europa League

Marseille vs Atalanta ponturi Europa League 02.05.2024

Meciul tur dintre Marseille și Atalanta se joacă joi, 2 mai, în semifinalele Europa League. Partida va avea loc pe “Stade Vélodrome”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Atalanta

Se anunță o dublă spectaculoasă, cu multe goluri, asta pentru că sunt două echipe care practică un fotbal ofensiv și care înscriu constant. Mă aștept să vedem goluri încă din tur, iar recomandarea mea este pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Ponturi Marseille vs Atalanta

Unibet
Unibet

Marseille vs Atalanta

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Marseille

  • OM este în creștere de formă înainte de jocul tur cu Atalanta. Marseille este neînvinsă în ultimele 4 partide, timp în care a reușit două victorii și două remize. Recent, a câștigat cu Lens, scor 2-1.
  • Echipa de pe “Velodrome” a dezamăgit în Ligue 1. După 31 de runde, OM este doar pe locul 7 în clasament, cu 44 de puncte, fiind la doar două lungimi distanță de un loc în cupele europene.
  • Trupa pregătită Jean-Louis Gasset s-a descurcat mult mai bine în Europa League. Marseille a trecut cu 5-3 la general de Shakhtar Donetsk în 16-imi și cu același scor a eliminat-o și pe Villarreal în optimi. A urmat duelul cu Benfica din sferturi, pe care a învins-o la penalty-uri.
  • Poate Marseille ajunge în finala Europa League? 2.55 este cota în acest moment!

Echipa probabilă Marseille: Lopez - Murillo, Gueye, Balerdi - Clauss, Harit, Veretout, Kondogbia, Garcia - Aubameyang, Moumbagna

Atalanta

  • Atalanta a produs una dintre cele mai mai mari surprize în Europa League. Echipa din Bergamo a eliminat-o în sferturi pe Liverpool. De altfel, italienii au impresionat în acest sezon european, reușind să câștige o grupă cu Sporting Lisabona, Sturm Graz și Rakow, iar în optimi a trecut de Sporting Lisabona.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 6 în Serie A, cu 57 de puncte acumulate în 33 de etape, fiind la 5 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League. Înainte de manșa tur, Atalanta a câștigat cu Empoli (2-0) și a ajuns la 3 victorii consecutive.
  • Trebuie spus faptul că Atalanta este și în finala Cupei Italiei!
  • Atalanta este favorită la calificarea în finala Europa League - 1.45 este cota în prezent!

Echipa probabilă Atalanta: Carnesecchi - Djimsiti, Scalvini, Kolasinac - Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri - Koopmeiners, Lookman - Scamacca


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri