Europa League

Liverpool vs Atalanta ponturi Europa League 11.04.2024

Joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, Liverpool primește vizita celor de la Atalanta pe “Anfield”, meci tur din sferturile de finală ale Europa League. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Liverpool vs Atalanta

Liverpool este mare favorită la victorie și la calificare în general, fiind clar echipa mai bună din punct de vedere valoric, însă mă aștept ca Atalanta să pună probleme. Nu cred că ecuația calificării se va rezolva în tur, astfel că voi alege un pariu pe goluri la Winmasters. Recomand pronosticul sub 3.5 goluri, la o cotă de 1.75!

Ponturi Liverpool vs Atalanta

Winmasters
Winmasters

Liverpool vs Atalanta

sub 3.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Liverpool

  • Liverpool este mare favorită la calificarea în careul de ași din Europa League. De altfel, “Cormoranii” sunt favoriți la câștigarea competiției.
  • Trupa încă antrenată de Jurgen Klopp vine după o remiză spectaculoasă, 2-2 cu Manchester United. Astfel, Liverpool rămâne neînvinsă în ultimele 13 partide. În Premier League, echipa de pe Anfield este pe locul secund, având același număr de puncte ca liderul Arsenal și cu unul mai mult decât Manchester City.
  • În Europa League, Liverpool a câștigat la pas o grupă cu Toulouse, LASK Linz și Royale Union SG. A urmat duelul cu Sparta Praga din optimi, pe care l-a câștigat fără probleme, cu scorul general de 11-2.
  • 1.33 este cota la victorie cu Atalanta! Se impune Liverpool?

Echipa probabilă Liverpool: Kelleher - Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Endo, Mac Allister - Salah, Gakpo, Diaz

Atalanta

  • Echipa din Bergamo nu este în cea mai bună formă înainte de manșa tur cu Liverpool. Atalanta vine după două înfrângeri consecutive, 1-0 cu Fiorentina în Cupa Italiei și 2-1 cu cei de la Cagliari în campionat.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 6 în Serie A, cu 50 de puncte acumulate în 30 de etape, fiind la 8 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • În Europa League, italienii au câștigat o grupă cu Sporting Lisabona, Sturm Graz și Rakow. Apoi, în optimi a trecut de Sporting Lisabona cu scorul general de 3-2.
  • În 2020, Atalanta câștigă cu 2-0 în fața celor de la Liverpool, meci din grupele Champions League, chiar pe Anfield. Poate produce surpriza din nou? 8.50 este cota la victorie!

Echipa probabilă Atalanta: Musso - Toloi, Djimsiti, Kolasinac - Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri - Koopmeiners - Lookman, Scamacca


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri