Europa League

Leverkusen vs West Ham ponturi Europa League 11.04.2024

Joi, în data de 11 aprilie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida tur dintre Leverkusen și West Ham, ce contează pentru sferturile Europa League, urmând să se desfășoare pe “BayArena”. Se impune fără probleme Leverkusen?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs West Ham

Leverkusen este într-o formă de zile mari și favorită clară la calificarea în semifinalele Europa League. Nu putem spune același lucru și despre West Ham, care are mari probleme în meciurile disputate în deplasare (are 7 înfrângeri în ultimele 11 jocuri). Recomand pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 2.10 la NetBet!

Ponturi Leverkusen vs West Ham

Netbet
Netbet

Leverkusen vs West Ham

1 pauză/1 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Leverkusen

  • Bayer Leverkusen este mare favorită la calificarea în careul de ași din Europa League - 1.35 este cota în acest moment!
  • Echipa pregătită de Xabi Alonso face un sezon fantastic în Bundesliga. Leverkusen este cu titlul în vitrină, având nu mai puțin de 16 puncte peste locul secund, ocupat de Bayern Munchen.
  • Se descurcă excelent și în Europa League. A câștigat la pas grupa, cu maximum de puncte, iar în optimi a trecut de Qarabag cu scorul general de 5-4.
  • Trebuie spus faptul că Leverkusen nu a pierdut niciun meci în acest sezon, indiferent de competiție. De altfel, ultimul eșec datează din mai 2023. Urmează un nou succes?

Echipa probabilă Leverkusen: Hradecky - Kossounou, Tah, Hincapie - Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo - Wirtz, Adli - Schick

West Ham

  • West Ham este destul de inconstantă în acest sezon, însă în cupele europene s-au descurcat excelent. “Ciocanarii” s-au calificat la pas în sferturile Europa League, după ce au trecut de Freiburg în optimi cu scorul general de 5-1.
  • Trupa antrenată de David Moyes se află doar pe locul 7 în Premier League, cu 48 de puncte acumulate în 32 de etape, fiind la 12 lungimi distanță de zona locurilor de cupe europene. Înainte de jocul cu Leverkusen, West Ham a câștigat pe terenul celor de la Wolverhampton, scor 1-2.
  • West Ham a pierdut 7 din ultimele 11 partide disputate în deplasare! Crezi că poate produce surpriza cu Leverkusen? 7.50 este cota!

Echipa probabilă West Ham: Fabianski - Coufal, Zouma, Mavropanos - Johnson, Soucek, Ward-Prowse, Emerson - Kudus, Paqueta - Antonio


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri