Europa League

Benfica vs Marseille ponturi Europa League 11.04.2024

Meciul tur dintre Benfica și Marseille se joacă joi, 11 aprilie, în sferturile Europa League. Partida va avea loc pe “Estádio da Luz”, din Lisabona, cu începere de la ora 22:00. Se impun portughezii?

Benfica are favorites

Ponturi pariuri și pronostic analizat Benfica vs Marseille

Benfica este o echipă retudabilă pe teren propriu, fiind neînvinsă din octombrie 2023. De partea cealaltă, Marseille trece printr-o perioadă delicată - vine după 4 înfrângeri la rând. Mă aștept ca portughezii să se impună, asta și pentru că va avea fanii de partea sa. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Ponturi Benfica vs Marseille

Unibet
Unibet

Benfica vs Marseille

1 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Benfica

  • Benfica este cu moralul scăzut înainte de a da piept cu Marseille. “Vulturii” au ratat calificarea în finala Cupei Portugaliei, iar recent au pierdut cu Sporting Lisabona în campionat, scor 1-2.
  • Echipa condusă de Roger Schmidt s-a calificat cu mari emoții în sferturile Europa League. În 16-imi a trecut de Toulouse cu 2-1 la general, iar în optimi a eliminat-o pe Rangers cu 3-2 la general.
  • Di Maria & Co. nu au mai pierdut pe teren propriu din octombrie 2023! Se impune Benfica în manșa tur cu Marseille?

Echipa probabilă Benfica: Trubin - Bah, A. Silva, Otamendi, Aursnes - Neves, Luis - R. Silva - Neres, Cabral, Di Maria

Marseille

  • OM este destul de inconstantă în acest sezon. Marseille vine după 4 înfrângeri consecutive, meciuri în care a înscris de două ori și a încasat 10 goluri. Recent, a pierdut cu Lille, scor 3-1.
  • Echipa de pe “Velodrome” a dezamăgit și în Ligue 1. După 28 de runde, OM este doar pe locul 8 în clasament, cu 39 de puncte, fiind la doar 4 lungimi distanță de un loc în cupele europene.
  • Trupa pregătită Jean-Louis Gasset s-a descurcat mult mai bine în Europa League. Marseille a trecut cu 5-3 la general de Shakhtar Donetsk în 16-imi și cu același scor a eliminat-o și pe Villarreal. Crezi că poate produce surpriza cu Benfica? 2.25 este cota la calificare!

Echipa probabilă Marseille: Lopez - Mbemba, Gigot, Balerdi, Merlin - Kondogbia, Veretout, Harit - Ndiaye, Moumbagna, Aubameyang


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri