Europa League

Atalanta vs Liverpool ponturi Europa League 18.04.2024

Joi, de la ora 22:00, în cadrul sferturilor de finală ale Europa League, Liverpool se va deplasa pe “Gewiss Stadium”, acolo unde va da piept cu cei de la Atalanta. Reușește Liverpool o minune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atalanta vs Liverpool

Liverpool este cu moralul scăzut după înfrângerea din campionat și rezultatele slabe din ultima perioadă. Nu cred că poate întoarce rezultatul din tur, mai ales că Atalanta știe să se apere. Mă aștept la un joc tensionat, de lupta, iar recomandarea mea este pronosticul sub 3.5 goluri, la o cotă de 1.90 la Unibet.

Ponturi Atalanta vs Liverpool

Unibet
Unibet

Atalanta vs Liverpool

sub 3.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Atalanta

  • Atalanta a produs una dintre cele mai mai mari surprize în Europa League. Echipa din Bergamo a câștigat cu 3-0 pe Anfield, după un joc perfect făcut de italieni.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 6 în Serie A, cu 51 de puncte acumulate în 31 de etape, fiind la 8 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League. Înainte de manșa retur, Atalanta a încheiat la egalitate cu Hellas Verona, scor 2-2.
  • În Europa League, italienii au câștigat o grupă cu Sporting Lisabona, Sturm Graz și Rakow. Apoi, în optimi a trecut de Sporting Lisabona cu scorul general de 3-2.
  • Atalanta a câștigat 7 din cele 9 meciuri disputate pe teren propriu în 2024! Poate câștiga și în retur contra celor de la Liverpool? 4.75 este cota!

Echipa probabilă Atalanta: Musso - De Roon, Djimsiti, Hien - Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri - Koopmeiners - Scamacca, De Ketelaere

Liverpool

  • Înainte de manșa tur, Liverpool era mare favorită la calificarea în careul de ași. De altfel, “Cormoranii” se numărau printre favoriți la câștigarea competiției. După eșecul din primul meci, șansele de calificare sunt minime - 5.20 este cota!
  • Trupa încă antrenată de Jurgen Klopp vine după o înfrângere surprinzătoare, 0-1 pe teren propriu contra celor de la Crystal Palace, eșec ce ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu. În Premier League, echipa de pe Anfield este la două puncte în spatele liderului Manchester City.
  • În Europa League, Liverpool a câștigat la pas o grupă cu Toulouse, LASK Linz și Royale Union SG. A urmat duelul cu Sparta Praga din optimi, pe care l-a câștigat fără probleme, cu scorul general de 11-2.
  • Își ia revanșa Liverpool? 1.65 este cota la victorie!

Echipa probabilă Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Mac Allister, Elliott - Salah, Jota, Diaz


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri