Europa League

AS Roma vs AC Milan ponturi Europa League 18.04.2024

Meciul retur dintre AS Roma și AC Milan se joacă joi, 18 aprilie, în sferturile Europa League. Partida va avea loc pe “Stadio Olimpico”, din Roma, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat AS Roma vs AC Milan

AC Milan este nevoită să joace ofensiv, la victorie, pentru a forța calificarea în semifinalele Europa League. Astfel, mă aștept la un meci retur mult mai spectaculos ca în tur, mai ales că miza este uriașă. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi AS Roma vs AC Milan

Unibet
Unibet

AS Roma vs AC Milan

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

AS Roma

  • Echipa pregătită de Daniele De Rossi a făcut un pas uriaș spre calificarea în careul de ași. AS Roma s-a impus cu 1-0 pe San Siro, grație golului înscris de Mancini în minutul 17.
  • În Serie A, Dybalo & Co. ocupă doar locul 5, fiind la 4 lungimi de top 4, locuri de Champions League, dar are și un meci mai puțin disputat.
  • “Giallorossi” s-au calificat cu emoții în sferturile Europa League. AS Roma a trecut de Feyenoord la loviturile de departajare, iar cu Brighton a câștigat cu 4-1 la general.
  • AS Roma are un singur eșec în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile! Poate câștiga și în retur?

Echipa probabilă AS Roma: Svilar - Celik, Mancini, Smalling, Spinazzola - Bove, Paredes, Pellegrini - Dybala, Lukaku, El Shaarawy

AC Milan

  • AC Milan a dominat manșa tur, însă Giroud & Co. nu au fost inspirați în fața porții. Astfel, șansele de calificare au scăzut drastic - 3.00 este cota în acest moment!
  • “Diavolul Milanez” a făcut spectacol până acum în Europa League. Nu a avut emoții în 16-imi, reușind să treacă de Rennes cu scorul general de 5-3, iar în optimi a eliminat-o pe Slavia Praga cu scorul general de 7-3.
  • Rosssoneri vin după un spectaculos 3-3 cu Sassuolo. Astfel, AC Milan rămâne cu un singur eșec în ultimele 10 partide! În Serie A, trupa lui Pioli este pe locul secund, loc pe care cel mai probabil va încheia sezonul.
  • Trebuie spus faptul că AC Milan are o singură înfrângere în ultimele 10 dueluri directe cu AS Roma! Își ia revanșa în retur?

Echipa probabilă AC Milan: Maignan - Calabria, Tomori, Gabbia, Hernandez - Bennacer, Reijnders - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Giroud


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri