Champions League

Arsenal vs Bayern ponturi Champions League 09.04.2024

Marți, de la ora 22:00 se va juca partida tur dintre Arsenal și Bayern, joc din sferturile de finală Champions League, urmând să se dispute pe “Emirates Stadium”. Se impune Arsenal?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Arsenal vs Bayern

Ca formă de moment, Arsenal este clar peste adversara sa și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că manșa tur să joacă pe teren propriu. De altfel, Bayern are mari probleme în meciurile disputate în deplasare - a pierdut 4 din ultimele 6 partide. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Arsenal vs Bayern

Unibet
Unibet

Arsenal vs Bayern

1 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Arsenal

  • Arsenal este într-o formă de zile mari înainte e jocul tur cu Bayern. “Tunarii” au câștigat 8 din ultimele 10 partide disputate în toate competițiile - ultimul succes a venit în deplasare la Brighton, scor 0-3.
  • Trupa lui Mikel Arteta s-a calificat cu mari emoții în sferturile Champions League. Arsenal a trecut greu de Porto, la loviturile de departajare - înfrângere cu 1-0 în tur și victorie cu 1-0 în retur.
  • În Premier League, după 31 de etape, Arsenal este lider, cu 71 de puncte, la fel ca Liverpool și cu o lungime peste Manchester City.
  • Se impun Saka & Co. contra celor de la Bayern Munchen?

Echipa probabilă Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Bayern

  • Bayern Munchen a dezamăgit în ultima perioadă. Bavarezii vin după două înfrângeri consecutive, 0-2 cu Dortmund și 3-2 cu Heidenheim. În urma acestor rezultate, Kane & Co. și-au luat adio de la titlu în Bundesliga - sunt la 16 puncte în spatele liderului Leverkusen!
  • Trupa lui Thomas Tuchel s-a calificat cu ceva emoții în sferturile Champions League. Bayern a trecut de Lazio cu 3-1 la general, după 1-0 în deplasare și 3-0 pe teren propriu.
  • Trebuie spus faptul că Bayern Munchen a pierdut 4 din ultimele 6 meciuri disputate în deplasare în toate competițiile. De altfel, are o singură victorie în această perioadă. Un succes cu Arsenal este recompensat cu o cotă de 4.50!
  • Sunt multe probleme de lot, iar printre absenți se numără Sane, Neur, Coman sau Marusic.

Echipa probabilă Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Upamecano, Kim, Davies - Goretzka, Laimer - Muller, Musiala, Gnabry - Kane


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri