Euro 2024

Ucraina vs Islanda ponturi calificari EURO 2024 26.03.2024

Marți, de la ora 21:45 se va juca partida dintre Ucraina și Islanda, joc din barajul de calificare la EURO 2024, urmând să se dispute pe “Tarczynski Arena”, din Polonia. Cine merge mai departe?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Ucraina vs Islanda

La prima vedere, Ucraina este mare favorită la calificarea la turneul final, însă Islanda are resursele necesare pentru a produce surpriza, mai ales după evoluția cu Israel. Mă aștept la un duel disputat, de luptă și cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 2.20!

Ponturi Ucraina vs Islanda

Netbet
Netbet

Ucraina vs Islanda

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Ucraina

  • Ucraina a impresionat în calificările pentru EURO 2024, fiind foarte aproape de o calificare directe, însă s-a clasat doar pe locul 3, având același număr de puncte ca Italia, diferența fiind făcută de golaveraj.
  • Naționala condusă de Serhiy Rebrov a ajuns la baraj, unde a dat peste Bosnia. Ucraina a câștigat în deplasare cu scorul de 2-1 și, astfel, se luptă pentru un loc la turneul final.
  • Sferfinalista de la ultimul Campionat European are un singur eșec în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile! Se impune cu Islanda? 1.50 este cota la victorie!

Echipa probabilă Ucraina: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko – Mudryk, Zinchenko, Shaparenko, Zubkov – Sudakov – Dovbyk

Islanda

  • Islanda a jucat sub așteptări în calificările pentru EURO 2024. S-a clasat doar pe locul 4 într-o grupă cu Portugalia, Slovacia, Luxemburg, Bosnia și Liechtenstein - în cele 10 meciuri disputate a înregistrat doar 3 victorii, 1 remiză și nu mai puțîn de 6 înfrângeri.
  • Naționala lui Age Hareide a ajuns la baraj, unde a făcut spectacol cu Isarel. Islanda s-a impus în deplasare cu scorul de 4-1, după un meci perfect făcut de nordici.
  • Scandinavii au câștigat cu 2-0 ultimul duel direct cu Ucraina, disputat în 2017. Se impune Islanda în din nou? 7.50 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Islanda: Valdimarsson – Palsson, Ingason, Gretarson, Thorarinsson – Willumsson, Haraldsson, Traustason, Sigurdsson – Gudjohnsen, Gudmundsson


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri