Euro 2024

Tara Galilor vs Polonia ponturi calificari EURO 2024 26.03.2024

Meciul dintre Țara Galilor și Polonia se joacă marți, 26 martie, în finala barajului de calificare la EURO 2024. Partida va avea loc pe “Cardiff City Stadium”, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Țara Galilor vs Polonia

Este un meci decisiv pentru calificarea la EURO 2024 și mă aștept ca miza partidei să influențeze partida. Țara Galilor este ușor favorită, asta doar pentru că joacă pe teren propriu, însă Polonia este un adversar redutabil, și cu siguranță, va avea un cuvânt de spus. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Țara Galilor vs Polonia

Unibet
Unibet

Țara Galilor vs Polonia

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Țara Galilor

  • Țara Galilor nu a putut obține calificarea directă la EURO 2024. Dragonii s-au clasat doar pe locul 3 într-o grupă cu Turcia, Croația, Armenia și Letonia - 12 puncte strânse în 8 etape. Astfel, au ajuns la baraj, unde în prima fază au trecut fără emoții de Finlanda, scor 4-1.
  • Naționala pregătită de Rob Page este favorită la calificarea la turneul final. Dacă va trece de Polonia, la EURO va fi într-o grupă grea, cu Olanda, Austria și Franța.
  • Trebuie spus faptul că Țara Galilor este neînvinsă în ultimele 7 partide (3 remize și 4 victorii). Crezi că poate obține un nou succes?

Echipa probabilă Țara Galilor: Ward – Williams, Mepham, Davies, Rodon – Roberts, Ampadu, Wilson, James – Johnson, Brooks

Polonia

  • Polonia lui Lewandowski a dezamăgit în calificările pentru EURO 2024 și s-a văzut la baraj. S-au clasat doar pe locul 3 într-o grupă cu Albania, Cehia, Moldova și Insulele Feroe, deși era mare favorită la câștigarea grupei.
  • Echipa pregătită de Michal Probierz nu a avut emoții cu Estonia în prima fază a play-off-ului, reușind o victorie clară, scor 5-1, ceea ce era și de așteptat.
  • Locul 30 în clasamentul FIFA, Polonia a câștigat ultimele 6 dueluri directe cu Țara Galilor. În 2022, polonezii câștigau atât în tur, cât și în retur meciurile din liga Națiunilor (2-1/0-1). Urmează o nouă victorie?

Echipa probabilă Polonia: Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Zielinski, Moder, Piotrowski, Zalewski – Lewandoski, Swiderski


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri