Euro 2024

Tara Galilor vs Finlanda ponturi calificari EURO 2024 21.03.2024

Joi, în data de 21 martie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Țara Galilor și Finlanda, ce contează pentru play-off-ul de calificare la EURO 2024 din Germania, urmând să se desfășoare pe “Cardiff City Stadium”, din Cardiff. Cine merge mai departe?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Țara Galilor vs Finlanda

Țara Galilor pare favorită la calificare, asta și pentru că va avea fanii de partea sa, însă Finlanda este o națională incomodă, cu resurse necesare pentru a produce surpriza. Mă aștept la un meci echilibrat, de luptă, în care miza partidei își va spune cuvântul. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.55 la Winmasters!

Ponturi Țara Galilor vs Finlanda

Winmasters
Winmasters

Țara Galilor vs Finlanda

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Țara Galilor

  • Țara Galilor nu a putut obține calificarea directă la EURO 2024. Dragonii s-au clasat doar pe locul 3 într-o grupă cu Turcia, Croația, Armenia și Letonia - 12 puncte strânse în 8 etape.
  • Naționala pregătită de Rob Page este favorită la calificare. Dacă va trece de Finlanda, Țara Galilor va juca în finală barajului cu învingătoarei dintre Polonia și Estonia, în timp ce la la EURO va fi într-o grupă grea, cu Olanda, Austria și Franța.
  • Trebuie spus faptul că Țara Galilor este neînvinsă în ultimele 6 partide (3 remize și 3 victorii). Crezi că poate obține un nou succes?

Echipa probabilă Țara Galilor: Ward – Roberts, Mepham, Davies, Rodon – Broadhead, Ampadu, James, Williams – Johnson, Wilson

Finlanda

  • Finlanda caută a două participare consecutivă la EURO, după cea din 2021. Nordicii s-au clasat doar pe locul 3 în preliminarii, după Danemarca și Slovenia, dar înaintea celor de la Kazakhstan, Irlanda de Nord și San Marino - 18 puncte strânse în 10 puncte.
  • Naționala pregătită de Kanerva vine după două victorii consecutive, cu Irlanda de Nord (4-0) și San Marino (1-2), echipe modeste.
  • Alb-albaștrii nu au mai câștigat cu Țara Galilor din 2009. Crezi că poate Finlanda produce surpriza la Cardiff? 4.75 este cota la victorie!

Echipa probabilă Finlanda: Hradecky – Alho, Tenho, Ivanov, Peltola – Kamara, Schuller, Kairinen – Suhohen, Pukki, Pohjanpalo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri