Euro 2024

Grecia vs Kazakhstan ponturi calificari EURO 2024 21.03.2024

Meciul dintre Grecia și Kazakhstan se joacă joi, 21 martie, în play-off-ul de calificare la EURO 2024 din Germania. Partida va avea loc pe “OPAP Arena”, din Atena, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!

Cipru - Grecia

Ponturi pariuri și pronostic analizat Grecia vs Kazakhstan

Grecia este favorită la calificare, fiind naționala mai valoroasă, însă Kazakhstan a arătat în preliminarii că are resursele necesare pentru a pune probleme oricărei echipe, chiar și Danemarcei. Mă aștept la un duel disputat, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Voi încerca pariul ambele marchează, la o cotă de 2.65 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Grecia vs Kazakhstan

Unibet
Unibet

Grecia vs Kazakhstan

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Grecia

  • Grecia nu a jucat deloc rău în calificări, însă nu a putut obține decât locul 3 într-o grupă cu Franța, Olanda, Irlanda și Gibraltar - 13 puncte acumulate în 8 etape.
  • Ultimul meci disputat de naționala pregătită de Gus Poyet a fost cu Franța, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Grecia este mare favorită la accederea în play-off-ul de calificare la EURO 2024. De altfel, grecii au câștigat de fiecare dată când cu cei din Kazakhstan (3-1/1-2/2-0). Dacă trece de Kazakhstan, se vor lupta cu învingătoarea dintre Georgia și Luxemburg.

Echipa probabilă Grecia: Vlachodimos – Retsos, Mavropanos, Chatzidiakos – Rota, Bouchalakis, Mantalos, Bakasetas, Tsimikas – Masouras, Ioannidis

Kazakhstan

  • Kazakhstan nu a putut obține decât locul 4 în grupa din calificările pentru EURO 2024. S-a clasat după Danemarca, Slovenia Finlanda, dar înaintea celor de la Irlanda de Nord și San Marino - 18 puncte în 10 etape.
  • Înainte de a da piept cu Grecia, naționala pregătită de Magomed Adiyev a disputat o partidă amicală cu Turkmeninstan, câștigată cu scorul de 2-0.
  • Oaspeții au câștigat 7 din ultimele 10 partide disputate în toate competițiile. Crezi că poate Kazakhstan poate produce surpriza? 10.00 este cota la victorie!

Echipa probabilă Kazakhstan: Shatsky – Bystrov, Alip, Malyi, Marochkin, Vorogovsky – Chesnokov, Beysebekov, Zaynutdinov, Orazov – Samorodov


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri