Euro 2024

Georgia vs Grecia ponturi calificari EURO 2024 26.03.2024

Marți, 26 martie, de la ora 19:00 va avea loc meciul Georgia vs Grecia, finala barajului de calificare la EURO 2024, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci echilibrat?

grecia

Ponturi pariuri și pronostic analizat Georgia vs Grecia

Grecia este favorită la calificare, însă Georgia este o națională pe o pantă ascendentă și mă aștept să pună probleme. Cu siguranță, miza partidei își va spune cuvântul, iar cele două echipe vor fi mai precaute. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.52 la Unibet!

Ponturi Georgia vs Grecia

Unibet
Unibet

Georgia vs Grecia

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Georgia

  • Georgia este la un pas de o performanță istorică. Pornește cu șansa a doua la calificarea la turneul final - 2.25 este cota în acest moment!
  • Naționala pregătită de francezul Willy Sagnol s-a calificat în barajul pentru EURO 2024 după parcursul bun din Liga Națiunilor. Georgia a câștigat o grupă cu Macedonia de Nord, Bulgaria și Gibraltar. În preliminariile pentru EURO s-a clasat doar pe locul 4 în Grupa A, după Spania, Croația și Norvegia.
  • Pentru a ajunge în finala play-off-ului, Georgia a trecut la pas de Luxemburg, scor 2-0, grație dublei lui Zivzivadze.
  • Georgia nu a câștigat niciodată contra Greciei. Poate produce surpriza?

Echipa probabilă Georgia: Mamardashvili – Kvirkvelia, Kashia, Dvali – Shengelia, Kiteishvili, Kochorashvili, Kakabadze – Mikautadze, Zivzivadze, Kvaratskhelia

Grecia

  • Grecia a făcut spectacol în prima fază a play-off-ului. Elenii au făcut spectacol contra celor din Kazakhstan, reușind să câștige pe teren propriu cu un categoric 5-0.
  • De altfel, naționala pregătită de spaniolul Gerard Nus a fost la un pas de o calificare directă la EURO 2024, însă nu a putut obține decât locul 3 într-o grupă cu Franța, Olanda, Irlanda și Gibraltar - 13 puncte acumulate în 8 etape.
  • Grecia este mare favorită la calificarea la turneul final - 1.65 este cota în acest moment! De altfel, grecii au câștigat 6 din cele 8 dueluri directe cu Georgia. Urmează un nou succes?

Echipa probabilă Grecia: Vlachodimos – Baldock, Mavropanos, Hatzidiakos, Tsimikas – Bakasetas, Kourbelis, Mantalos – Masouras, Ioannidis, Pelkas


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri