Spania

Villarreal vs Rayo Vallecano ponturi La Liga 28.04.2024

Duminică, în data de 28 aprilie, cu începere la ora 19:30, se va juca partida dintre Villarreal și Rayo Vallecano, ce contează pentru runda cu numărul 33 din La Liga, urmând să se desfășoare pe “Estadio de la Ceramica”. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Villarreal vs Rayo Vallecano

Se întâlnesc două formații inconstante, motiv pentru care voi alege un pariu pe goluri. De altfel, Villarreal și Rayo Vallecano nu sunt echipe care să impresioneze din punct de vedere ofensiv. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 la Winmasters!

Ponturi Villarreal vs Rayo Vallecano

Winmasters
Winmasters

Villarreal vs Rayo Vallecano

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Villarreal

  • Villarreal a fost destul de inconstanta în acest sezon. După 32 de runde, aceștia ocupă doar locul 10 în clasament, cu 42 puncte, fiind la 6 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • “Submarinul galben” s-a descurcat mult mai bine în cupele europene. Echipa pregătită de Marcelino a ajuns până în optimile Europa League, unde a fost eliminată de Marseille.
  • Villarreal vine după o victorie de moral, 1-2 în deplasare la Almeria, acesta fiind al 4-lea succes în ultimele 6 jocuri.
  • Domină la general duelurile directe cu Rayo Vallecano, însă în ultimele 3 întâlniri a obținut un singur punct (1-1 în turul campionatului). Se impune din nou? 1.80 este cota petru un succes!

Echipa probabilă Villarreal: Jorgensen - Femenia, Albiol, Mosquera, Pedraza - Akhomach, Parejo, Comesana, Baena - G. Moreno, Sorloth

Rayo Vallecano

  • Rayo Vallecano este neînvinsă de 4 etape, timp în care a câștigat cu Betis și Osasuna, iar cu Celta Vigo și Getafe a încheiat la egalitate, deci moralul este bun înainte de jocul cu Villarreal.
  • Rayo este în acest moment pe locul 15 în La Liga, cu 34 de puncte, având doar 9 lungimi peste zona locurilor retrogradabile, deci momentan nu are emoții.
  • Nu a pierdut în ultimele 3 partide directe cu Villarreal, timp în care a obținut două victorii și o remiză. Crezi că poate obține un nou succes? 4.25 este cota la victorie!

Echipa probabilă Rayo Vallecano: Dimitrievski - Balliu, Mumin, Lejeune, Chavarria - De Frutos, Valentin, U. Lopez, Palazon - Camello, Trejo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri