Spania

Betis vs Sevilla ponturi La Liga 28.04.2024

Derby-ul etapei cu numărul 33 din La Liga este partida dintre Betis și Sevilla. Jocul se dispută duminică, 28 aprilie, de la ora 22:00 pe “Estadio Benito Villamarín”. Cine se impune in El Gran Derby?

Betis

Ponturi pariuri și pronostic analizat Betis vs Sevilla

Este un derby, orice este posibil, asta pentru că orgoliile ating cote înalte. Mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, mai ales că Betis și Sevilla sunt într-o formă bună. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.85 la Winmasters.

Ponturi Betis vs Sevilla

Winmasters
Winmasters

Betis vs Sevilla

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betis

  • Echipa lui Manuel Pellegrini vine după două victorii consecutive, 2-1 atât cu Celta Vigo, cât și cu Valencia, asta după o serie de 4 înfrângeri la rând - în această perioadă, Betis a fost eliminată de Dinamo Zagreb încă din 16-imile Conference League (0-1 în tur și 1-1 în retur).
  • În acest moment, Betis ocupă locul 7 în La Liga, loc de Conference League, cu 48 de puncte strânse în 32 de etape, fiind în cărți pentru un loc de cupe europene și în sezonul următor.
  • Trebuie să știi că “Verzii” au câștigat doar de 3 ori în ultimii 10 ani contra celor de la Sevilla. Se impun din nou? 2.05 este cota!

Echipa probabilă Betis: Silva – Sabaly, Pezzella, Riad, Miranda – Rodriguez, Johnny Cardoso – Fornals, Isco, Perez – Willian Jose

Sevilla

  • Sevilla face un sezon modest. Andaluzii au obținut doar 9 victorii în primele 32 de etape. Totuși, aceștia sunt pe o pantă ascendentă și vin după 3 victorii consecutive: 0-1 cu Sevilla, 0-2 cu Las Pălmaș și 2-1 cu Mallorca.
  • Echipa condusă acum de Quique Sanchez Flores se află doar pe locul 13 în La Liga, cu 37 de puncte, fiind fără grijile retrogradării, dar și fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Domină la general duelurile directe cu Betis, având un singur eșec în ultimele 10 întâlniri. Poate câștiga din nou? 3.95 este cota la victorie!

Echipa probabilă Sevilla: Nyland – Navas, Bade, Ramos, Gudelj, Ocampos – Soumare, Agoume, Torres – Romero, En Nesyri


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri