Spania

Barcelona vs Valencia ponturi La Liga 29.04.2024

Luni, 29 aprilie, de la ora 22:00, Barcelona primește vizita celor de la Valencia pe “Estadi Olímpic Lluís Companys”, meci din etapa cu numărul 33 în La Liga. Vedem goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Barcelona vs Valencia

Pentru Barcelona este un meci fără miză, în timp ce Valencia are mare nevoie de cele 3 puncte în lupta pentru un loc de cupe europene. Mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.95 la Unibet!

Ponturi Barcelona vs Valencia

Unibet
Unibet

Barcelona vs Valencia

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Barcelona

  • Barcelona este cu moralul la pământ înainte de jocul cu Valencia. Catalanii au fost eliminați de PSG din sferturile Champions League, iar recent au pierdut El Clasico, 3-2 cu Real Madrid.
  • Echipa antrenată de Xavi nu mai are șanse la titlu în acest sezon, fiind la 14 puncte în spatele celor de la Real Madrid cu 5 etape înainte de finalul sezonului.
  • Trebuie spus faptul că Barcelona a câștigat 12 din cele 16 partide disputate pe teren propriu în La Liga. Cu Valencia, a pierdut o singură dată acasă în ultimii 10 ani! Crezi că poate obține un nou succes? 1.32 este cota!

Echipa probabilă Barcelona: ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – Pedri, Christensen, Gundogan – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Valencia

  • Valencia este destul de inconstantă în acest sezon. După două victorii la rând, cu Osasuna și Granada, echipa pregătită de Ruben Baraja a pierdut în runda precedentă pe teren propriu cu Betis, scor 1-2.
  • După 32 de etape, “Liliecii” se află pe locul 8 în La Liga, cu 47 de puncte, fiind la doar două lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Valencia nu a mai câștigat cu Barcelona din ianuarie 2021. De altfel, are doar 3 victorii în ultimii 10 ani. Crezi că poate produce surpriza în acest meci? 10.00 este cota la victoire!

Echipa probabilă Valencia: Mamardashvili – Correia, Mosquera, Ozkacar, Vazquez – Perez, Guerra, Pepelu, Lopez – Almeida, Durro


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri