Romania

Rapid vs Universitatea Craiova ponturi Superliga 29.04.2024

Meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova se joacă luni, 29 aprilie, în runda cu numărul 7 din play-off-ul Superligii. Partida va avea loc pe “Stadionul Giulești”, din București, cu începere de la ora 20:30. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid vs Universitatea Craiova

Doar victoria contează în acest meci. Ambele au mare nevoie de cele 3 puncte în lupta pentru un loc în cupele europene. De altfel, un punct nu le-ar ajută mai deloc în clasament. Mă aștept la un meci deschis, cu multe goluri, iar pariul meu este ambele marchează, la o cotă de 1.65 la Unibet.

Ponturi Rapid vs Universitatea Craiova

Unibet
Unibet

Rapid vs Universitatea Craiova

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Rapid

  • Echipa antrenată acum de Bogdan Lobonț a dezamăgit în play-off, pierzând 5 din cele 6 partide disputate. Recent, giuleștenii au fost învinși de Farul Constanța, scor 3-1.
  • În urmă acestor rezultate, Rapid a căzut pe locul 5 în Superliga, cu 29 de puncte, cu șanse minime la un loc de cupe europene - este la 6 lungimi în spatele celor de la Farul cu 4 etape înainte de finalul sezonului.
  • Trupa din Giulești are o singură victorie cu Universitatea Craiova în ultimele 5 dueluri directe. Poate obține un nou succes? 2.35 este cota!

Echipa probabilă Rapid: Drăghia – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Emmers – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani

Universitatea Craiova

  • Costel Gâlcă, noul antrenor al oltenilor, a debutat cu dreptul pe banca tehnică, 1-3 în deplasare cu Sepsi, însă în runda precedentă au pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1.
  • În prezent, trupa din Bănie este pe locul 4 în Superliga, cu 34 de puncte, fiind la doar o lungime în spatele celor de la Farul Constranta, deci încă are șanse reale la un loc de cupe europene.
  • Universitatea Craiova a câștigat 3 din ultimele 5 dueluri directe cu Rapid - în turul play-off-ului, Mitrita & Co. s-au impus cu 2-1. Se impun acum oltenii? 3.10 este cota!

Echipa probabilă Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Badelj, Zajkov, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Ivan, Houri, Baiaram – Markovic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri