Italia

Napoli vs AS Roma ponturi Serie A 28.04.2024

Napoli vs AS Roma este partida din etapa cu numărul 34 în Serie A. Meciul va avea loc duminică, 28 aprilie 2023, începând cu ora 19:00 pe Stadio Diego Armando Maradona. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Napoli vs AS Roma

Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte în lupta pentru un loc de Champions League. O remiză nu le-ar ajuta mai deloc în clasament, astfel că mă aștept ca Napoli și AS Roma să joace ofensiv, la victorie. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la NetBet!

Ponturi Napoli vs AS Roma

Netbet
Netbet

Napoli vs AS Roma

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Napoli

  • Campioana Italiei a jucat modest în acest sezon, cu mult sub așteptări. Formația pregătită acum de Francesco Calzona se află doar pe locul 8 în Serie A, cu 49 de puncte, fiind la 13 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League. Nici pentru un loc de Europa League nu au multe șanse.
  • Napoletanii vin după o înfrângere, 1-0 în deplasare cu Empoli. Astfel, Napoli rămâne cu o singură victorie în ultimele 7 jocuri disputate în toate competițiile.
  • Domină la general duelurile directe cu AS Roma, iar pe teren propriu a pierdut doar de două ori cu aceștia în ultimii 10 ani. Câștigă Azzuri? 1.90 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

AS Roma

  • Elevii lui Daniele De Rossi sunt într-o formă bună înainte de a da piept cu Napoli. AS Roma tocmai s-au calificat în semifinalele Europa League, după ce a trecut de AC Milan. Se descurcă bine și în campionat, acolo unde au un singur eșec în ultimele 9 runde.
  • AS Roma ocupă în prezent locul 5 în Serie A, cu 58 de puncte acumulate în 33 de etape - este doar la 4 lungimi distanță de locurile de Champions League. Ultimul joc disputat în campionat de Lukaku & a fost cu Udinese în deplasare, câștigat cu scorul de 2-1.
  • “Giallorossi” au câștigat doar două din ultimele 10 dueluri directe cu Napoli. Una dintre victorii avea loc în turul campionatului, scor 2-0. Poate câștiga din nou? 4.20 este cota!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar – Celik, Mancini, Smalling, Angelino – Pellegrini, Cristante, Bove – Dybala, Abraham, El Shaarawy


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri