Italia

Frosinone vs Inter ponturi Serie A 10.05.2024

Vineri, de la ora 21:45 se va juca partida dintre Frosinone și Inter, joc din runda cu numărul 36 din Serie A, urmând să se dispute pe “Stadio Benito Stirpe”. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Frosinone vs Inter

Este un meci cu miză doar pentru Frosinone, care are mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. De partea cealaltă, Inter este deja campioană, iar acest lucru se vede în evoluții. Mă aștept la un meci disputat, iar recomandarea mea este pronosticul sub 3.5 goluri, la o cotă de 1.55 la NetBet.

Ponturi Frosinone vs Inter

Netbet
Netbet

Frosinone vs Inter

sub 3.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Frosinone

  • Frosinone se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. După 35 de etape, gazdele ocupă locul 16 în Serie A, cu 32 de puncte - au doar două lungimi peste zona roșie!
  • Echipa pregătită de Eusebio Di Francesco este pe o pantă ascendentă înainte de jocul cu Inter. Frosinone este neînvinsă de 6 etape, timp în care a înregistrat 5 remize și 1 victorie. Recent, a încheiat la egalitate cu Empoli, scor 0-0.
  • Frosinone nu a câștigat niciodată cu Inter! Poate produce surpriză în acest meci? 5.10 este cota la victorie!

Echipa probabilă Frosinone: Cerofolini – Lirola, Romagnoli, Okoli – Zortea, Mazzitelli, Gelli, Valeri – Soule, Brescianini – Cheddira

Inter

  • Inter este campioana Italiei pentru a 20-a oară în istorie. Martinez & Co. au câștigat fără emoții titlul, cu 5 etape înainte de finalul sezonului, chiar într-un meci cu marea rivală, AC Milan.
  • Trupa condusă de Simone Inzaghi este liderul la zi în Serie A, cu 89 de puncte acumulate în 35 de etape. Ultimul meci disputat a fost cu Sassuolo în deplasare, pierdut cu scorul de 1-0 - este doar al 2-lea eșec înregistrat în actuala stagiune!
  • De 5 ori au dat piept “Nerazzurri” cu cei de la Sassuolo, iar de fiecare dată au câștigat - în tur s-au impus cu scorul de 2-0. Poate obține Inter al 6-lea succes? 1.70 este cota!

Echipa probabilă Inter: Sommer – Bisseck, de Vrij, Carlos Augusto – Darmian, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Dimarco – Thuram, Arnautovic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri